Călcȃnd pe urmele celor 33 de voievozi… Cunoaște locul unde trăiești!

Primăria Municipiului Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, organizează și în cursul anului 2019, prin Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural și Dezvoltare Turistică, proiecte educaționale cu tema „Călcând pe urmele celor 33 de voievozi… Cunoaște locul unde trăiești!”.
Prin aceste proiecte se urmărește promovarea turistică a așezămintelor istorice și culturale de interes național în rândul elevilor dâmbovițeni, viitori ambasadori ai Municipiului Târgoviște.

Astăzi, 8 aprilie, în Şcoala Gimnazială Căpşuna din comuna Cobia, ghizii Centrului Naţional de Informare Turistică Târgovişte au predat o altfel de lectie de istorie elevilor de clasa a VII-a.

Pe 18 aprilie 2019, proiectul educațional cu tema „Călcând pe urmele celor 33 de voievozi… Cunoaște locul unde trăiești!” a ajuns şi la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa. Activitățile interactive i-au incantat pe participanți – elevii frumoși și isteți de clasa a V-a.

Proiectul educaţional „Călcând pe urmele celor 33 de voievozi… Cunoaște locul unde trăiești!” a ajuns pe 17 mai 2019 şi la Şcoala Gimnazială Valea Voievozilor.

„Călcând pe urmele celor 33 de voievozi… Cunoaște locul unde trăiești!”, proiect educaţional al Primăriei Municipiului Târgovişte desfăşurat prin Biroului Protejarea Patrimoniului şi Dezvoltare Turistică, a ajuns pe 29 mai şi la Şcoala Gimnazială Teleşti-Ludeşti.

Anul şcolar se închide în curând!
Închidem şi noi seria proiectelor educaţionale la Târgovişte, Şcoala Gimnaziaă Ioan Alexandru Brătescu Voineşti desfăşurată în 31 mai 2019!