”VACANŢA LA MUZEU” 2022

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște organizează, în perioada 1 – 12 august 2022, programul “Vacanță la muzeu”, sub forma unor ateliere educative.
AFIS_Vacanta_la_muzeu_2
Activitățile din prima săptămână se vor desfășura la Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă și în curtea Muzeului Scriitorilor Dâmbovițeni și au diverse tematici: „Însemnele Casei Regale a României”, „Din culisele muzeului”, Cancelaria Domnească de la Târgoviște, ”Icoana pe lemn și Vârtelnița fermecată”, ”Culorile din grădină” și „Animale fantastice într-o grădină cu lac”.
A doua săptămână a programului va avea ca loc de desfășurare Ansamblul Monumental “Curtea Domnească“ și cuprinde activități organizate în cadrul proiectului educațional “Meșteșugari la Curtea Domnească”.
Programul se desfășoară de luni până vineri, între orele 9.00 și 11.00, participarea este liberă și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 13 ani, în limita a 25 de locuri pentru fiecare zi, cu rugămintea ca un participant să nu aleagă mai mult de 5 activități din cele 12 propuse.